Wees op tijd, reserveer nu alvast uw Bawykov zalm zijde voor de Kerst!

De feestmaand december komt eraan en dat betekent: drukte voor Bawykov! Wij willen u er graag aan herinneren om niet te vergeten uw meest verse en 100% ambachtelijk gerookte Bawykov zalm tijdig te bestellen voor uw kerst ! Bestel op tijd zodat u er zeker van bent de Bawykov zijde te bemachtigen want ook dit jaar is er maar een beperkt aantal beschikbaar…

De ambachtelijk gerookte Bawykov zalm van meesterkok Rien Heemskerk is al jaren een perfect gerecht voor het kerstdiner. Vele families genieten van de Bawykov zalm onder het genot van een glas wijn en vooral samen met familie en vrienden! Gekregen van een goede kennis, als relatiegeschenk, of gewoon zelf gekocht omdat u hem zo lekker vindt.

Prijzen

Hele zalmzijde (circa 1 kilo) afhalen op de rokerij : €45,50 per kilo incl. BTW.
Versturen zalmzijde (circa 1 kilo Bawykov zijde) in luxe geschenk verpakking, incl. mosterd dille saus, en Bawykov recepten suggesties : €59,50.

Bestellen

U kunt uw bestellingen ook afhalen op de rokerij. Geeft u dan even aan bij uw bestelling wanneer u de Bawykov zalm komt afhalen. Wij zijn in december geopend iedere werkdag, en ook de gehele dag op zaterdag 21 december, zondag 22 december, maandag 23 december. Dinsdag 24 december geopend tot 14.00 uur. Woensdag 25 december, donderdag 26 december en vrijdag 27 december zijn wij gesloten. Zaterdag 28 december zijn wij geopend voor particuliere verkoop en afhalen tot 14.00 uur. Zondag 29 december tot maandag 6 januari 2020 zijn wij gesloten voor particuliere verkoop.

Wij ontvangen uw Kerstbestelling graag vóór vrijdag 6 december 2019. Voor bestellingen ontvangen na deze datum loopt u het risico dat wij deze niet meer kunnen uitleveren, dus bestel op tijd zodat u uw Bawykov zalm niet misloopt voor Kerst. Laatste verzenddag voor Kerst is woensdag is 18 december 2019, hierna versturen wij geen zalmen meer voor de Kerst.

Indien u een afleverdatum aangeeft op onze bestelsite op vrijdag 20 december, zullen wij de zalm versturen op woensdag 18 december 2019 (volgende dag levering). Wij versturen alleen hele zijdes (niet gesneden).

U kunt de bestellingen natuurlijk ook afhalen op de rokerij, neem dan contact met ons op via email of telefoon.