Extra opening op woensdag 29 december :

Beste Bawykov liefhebber, op woensdag 29 december zijn wij geopend van 10.00 tot 14.00. U kunt dan zonder reserveren afhalen op de rokerij.

Van Harte Welkom !

—————-

Extra info m.b.t. de kerstbestellingen :

Beste Bawykov liefhebber, dank voor uw interesse, wij zijn op dit moment echter volledig uitverkocht voor de kerst 2021 voor reserveringen.

Wel is er nog de mogelijkheid voor losse verkoop op woensdag 29 december van 10.00 tot 14.00. U kunt dan langs komen op de rokerij.

Dank dat u allemaal weer aan ons gedacht heeft in 2021 en wij wensen u alvast een voorspoedig 2022 met veel geluk en gezondheid !

————————-

Beste Bawykov liefhebber!

Het jaar 2021 is voorbij gevlogen en stap voor stap keren we weer terug naar “normaal”. Ook Bawykov is weer aan het opkrabbelen na een bewogen (horeca)jaar. Onze trouwe afnemers in de Horeca, onze Kerst 2020 klanten, en onze particulieren op zaterdag hebben er voor gezorgd dat de schoorsteen van Bawykov nog steeds rookt… Wij blijven voor u roken. Eerlijk en vertrouwd. Net zoals vorig jaar, en het jaar daarvoor, en daarvoor. Al 25 jaar lang, met veel plezier en passie voor U, onze echte Bawykov liefhebber. Allemaal dank voor jullie ondersteuning in 2021!

En het is alweer Kerst voordat je het weet…en dan mag de Bawykov op uw kersttafel natuurlijk niet ontbreken…of op de kersttafel van uw vrienden, kennissen, familie, zakenrelaties of personeel. Misschien verwachten ze de Bawykov al, net zoals vorig jaar, wie zal het zeggen…

Bestel daarom ook dit jaar op tijd uw heerlijke Bawykov zijde voor de maand december…zodat u onze Ambachtelijk gerookte zalm, naar het unieke procedé van Meester-kok Rien Heemskerk, niet misloopt.

We zetten alles nog even voor u op een rijtje

 • U kunt uw Bawykov zalm eenvoudig bestellen :
  • Via onze webshop : zie bawykovzalm.nl
  • Of u stuurt ons een email (ook bijvoorbeeld voor afhalen, of eventueel bezorgen, van alleen “losse zijdes” dus niet in de geschenkdoos, er geldt dan een kiloprijs) : bestellingen@bawykovzalm.nl
  • Of u belt ons op het telefoonnummer : 06 55 37 59 08
 • Wij ontvangen uw bestelling graag vóór vrijdag 3 december 2021. Voor bestellingen ontvangen na deze datum loopt u het risico dat wij deze niet meer kunnen uitleveren, dus bestel op tijd…
 • De laatste postbestellingen voor de kerst worden verstuurd uiterlijk woensdag 15 december 2021. Hierna versturen wij pas weer op maandag 10 januari 2022.
 • Afhalen kan nog wel op 22, 23 of 24 december (tot 12.00). Selecteer dan in de webshop “Afhalen”, vul een willekeurige datum in, en vermeld bij “Notities” op welke dag u komt afhalen (22, 23 of 24 december tot 12.00 uur). Of u stuurt ons een email  bestellingen@bawykovzalm.nl  met uw bestelling, en rekent af bij het ophalen.
 • U kunt uw bestellingen ook afhalen op de rokerij. Bij het afhalen houden wij ons aan de 1,5 meter afstand indien dit nog de voorschriften zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip en medewerking. Geeft u graag even aan bij uw bestelling op welke dag u de Bawykov zalm komt afhalen (en ook of u onze mosterd-dille saus er bij zou willen ontvangen, graag aantal zakjes vermelden).
  • Wij zijn in december geopend iedere werkdag, en ook de gehele dag op zaterdag 18 december en zondag 19 december.
  • Vrijdag 24 december geopend tot 12.00 uur.
  • Zaterdag 25 december tot woensdag 29 december zijn wij gesloten.
  • Donderdag 30 december zijn wij geopend van 09.00 tot 14.00.
  • Zaterdag 1 januari 2022 zijn wij gesloten.

Zaterdag 8 januari 2022 zijn wij weer geopend voor particuliere verkoop.

We zien uw bestelling ook dit jaar weer graag tegemoet. Fijn dat u weer aan ons denkt !

Hartelijke Zalmgroet,

Jeroen Jordaan
Rien & Ingrid Heemskerk