Skip to main content

Bestel nu de Bawykov kerstzalm op tijd

Beste Bawykov liefhebber

Op zaterdag 31 december zijn wij gewoon geopend voor afhaal van 09.00 tot 14.00.  U bent van harte welkom.

Wij wensen u alvast een Fijne Jaarwisseling !

——————-

Het jaar 2022 bleek wederom een bewogen jaar voor Bawykov…niet zozeer vanwege de Corona uitdagingen, maar met name vanwege ongekende prijsverhogingen op vele fronten.

Maar dankzij de enorme loyaliteit van onze trouwe afnemers in de Horeca, onze Kerst 2022 klanten, en onze particulieren op de zaterdag zijn we het jaar goed doorgekomen. Dus dank wederom voor jullie ondersteuning in 2022 !  Wij blijven dus gewoon voor u roken. Eerlijk en vertrouwd, en natuurlijk op ambachtelijke wijze. Al meer dan 26 jaar lang, met veel plezier en passie voor U, onze echte Bawykov liefhebber.

En de Kerst staat alweer bijna voor de deur, voordat je het weet…en ook dan mag de Bawykov op uw kersttafel natuurlijk niet ontbreken…of op de kersttafel van uw vrienden, kennissen, familie, zakenrelaties of personeel.

Bestel daarom ook dit jaar op tijd uw heerlijke Bawykov zijde voor de maand december…zodat u onze ambachtelijk gerookte zalm, naar het unieke procedé van Meester-kok Rien Heemskerk, niet misloopt.

We zetten alles nog even voor u op een rijtje:

 • De “losse zijdes” zijn alleen voor afhaal (in vacuüm, zonder cadeau-verzendverpakking enz.) en kunnen niet besteld worden via de webshop, stuurt u ons dan even een email, dan leggen wij het graag voor u klaar. Hiervoor hanteren wij een (kilo)prijs, dus dit gaat op gewicht.
 • Wij ontvangen uw bestelling graag vóór vrijdag 2 december 2022. Voor bestellingen ontvangen na deze datum loopt u het risico dat wij deze niet meer kunnen uitleveren, dus bestel op tijd…
 • De laatste verzendbestellingen voor de kerst worden verstuurd uiterlijk dinsdag 20 december 2022. Hierna versturen wij pas weer op maandag 9 januari 2023.
 • U kunt uw bestellingen ook afhalen op de rokerij. Geeft u graag even aan bij uw bestelling op welke dag u de Bawykov zalm komt afhalen (en ook of u onze mosterd-dille saus er bij zou willen ontvangen, graag aantal zakjes vermelden).
  • Wij zijn in december geopend iedere werkdag, en ook de gehele dag op zaterdag 17 december en zondag 18 december.
  • Zaterdag 24 december geopend tot 12.00 uur.
  • Zondag 25 december tot vrijdag 30 december zijn wij gesloten.
  • Zaterdag 31 december zijn wij geopend van 09.00 tot 14.00.
  • Zaterdag 7 januari 2023 zijn wij weer geopend voor particuliere verkoop.

We zien uw bestelling ook dit jaar weer graag tegemoet. Fijn dat u weer aan ons denkt!

Hartelijke Zalmgroet,

Uw Bawykov Team