Wees op tijd, reserveer nu alvast uw Bawykov zalm zijde voor de Kerst!

De feestmaand december komt eraan en dat betekent: drukte voor Bawykov! Wij willen u er graag aan herinneren om niet te vergeten uw meest verse en 100% ambachtelijk gerookte Bawykov zalm tijdig te bestellen voor uw kerst!

Bestel op tijd zodat u er zeker van bent de Bawykov zijde te bemachtigen want ook dit jaar is er maar een beperkt aantal beschikbaar.
De ambachtelijk gerookte Bawykov zalm van meesterkok Rien Heemskerk is al jaren een perfect gerecht voor het kerstdiner. Vele families genieten van de Bawykov zalm onder het genot van een glas wijn en vooral samen met familie en vrienden! Gekregen van een goede kennis, als relatiegeschenk, of gewoon zelf gekocht omdat u hem zo lekker vindt.

Reserveren voor afhalen

U kunt uw bestellingen ook afhalen op de rokerij. Geeft u dan even aan bij uw bestelling wanneer u de Bawykov zalm komt afhalen. Hele zalmzijde (circa 1 kilo) afhalen op de rokerij : €45,50/47,50 per kilo incl. BTW. U kunt afrekenen bij het ophalen.

Wij zijn in december geopend iedere werkdag, en ook de gehele dag op maandag 23 december. Dinsdag 24 december geopend tot 14.00 uur. Woensdag 25 december, donderdag 26 december en vrijdag 27 december zijn wij gesloten. Zaterdag 28 december zijn wij geopend voor particuliere verkoop en afhalen tot 14.00 uur. Zondag 29 december tot maandag 6 januari 2020 zijn wij gesloten voor particuliere verkoop.

Wij ontvangen uw Kerstbestelling graag vóór vrijdag 6 december 2019. Voor bestellingen ontvangen na deze datum loopt u het risico dat wij deze niet meer kunnen uitleveren, dus bestel op tijd zodat u uw Bawykov zalm niet misloopt voor Kerst.

Goed nieuws! Ook op zaterdag 28 december zijn wij geopend tussen 09:00 – 17:00 uur.

Reserveer direct