Kerstpakket bestellen

Al jaren leveren wij onze zalm als relatiegeschenk aan vele bedrijven voor hun klanten en/of medewerkers. Bijvoorbeeld onze luxe geschenkverpakking met daarin een hele zalmzijde en mosterd-dille saus. Maar ook halve zijdes is mogelijk in een Kerstpakket. Of met toevoeging van wijn, mooie vleeswaren of andere (streek)producten, geheel naar de wens van de klant. Bespreek met ons ook uw wensen. Wij zijn u graag van dienst om een onvergetelijk Kerstpakket samen te stellen, voor elk budget.

Prijzen

Hele zalmzijde (circa 1 kilo) afhalen op de rokerij : euro 42,50 per kilo incl. BTW.

Halve zalmzijde (circa 0.5 kg) afhalen op de rokerij : euro 21,75 per 500 gram incl. BTW.

Vanaf 10 zijdes extra korting, vraag  naar de voorwaarden.

Zalmzijde (circa 1 kilo) in luxe geschenk verpakking met mosterd dille saus, receptenboekje/aardigheidje, inclusief verzendkosten : euro 59,50

(deze kunt u direct online bestellen)

Bestelformulier

Wij ontvangen uw bestelling graag voor 7 december 2018. Voor bestellingen ontvangen na deze datum loopt u het risico dat wij deze niet meer kunnen uitleveren, dus bestel op tijd zodat uw Bawykov niet misloopt voor kerst. Laatste verzenddag voor de kerst is 20 december.

U kunt de bestellingen natuurlijk ook ophalen op de rokerij.
Wij zijn hiervoor geopend op zaterdag 22 december en zondag 23 december de gehele dag. Én 27 en 28 december en 29 december de gehele dag.

Vanaf 10 zalmen vraag naar onze speciale prijzen.