Reserveer nu alvast uw Bawykov paaszalm!

Pasen is vooral gezellig samen zijn met familie en vrienden. Tijd door brengen met elkaar, gezellig iets drinken en natuurlijk feestelijk eten. Daar mag een mooie Bawykov zalm niet ontbreken. Zorg dat u op tijd uw Paasbestelling plaatst, om het Paasfeest helemaal compleet te maken. Wij versturen u graag onze Bawykov zalm, of u bent natuurlijk welkom op de rokerij voor het zelf afhalen van uw Bawykov zalm voor Pasen.   Vrolijk Bawykov Paasfeest !

Prijzen

Hele zalmzijde (circa 1 kilo) afhalen op de rokerij : €43,50 per kilo incl. BTW.
Versturen zalmzijde (circa 1 kilo) in luxe geschenk verpakking met mosterd dille saus, inclusief verzendkosten : €59,50.

Bestelformulier

Wij ontvangen uw Paasbestelling graag vóór 4 april 2019. Voor bestellingen ontvangen na deze datum loopt u het risico dat wij deze niet meer kunnen uitleveren, dus bestel op tijd zodat u uw Bawykov zalm niet misloopt voor Pasen. Laatste verzenddag voor Pasen is woensdag 17 april, hierna versturen wij geen zalmen meer voor de Pasen. Indien u een afleverdatum aangeeft op onze bestelsite van 18, 19 of 20 april, zullen wij de zalm versturen op woensdag 17 april (volgende dag levering).

U kunt de bestellingen natuurlijk ook afhalen op de rokerij.
Wij zijn hiervoor geopend op zaterdag 20 april (tot 14.00 uur).