Recepten van de chefs.

Mooie gerechten uit de keuken.

Recepten

Papardelle aglio, olio & peperoncino met Bawykov® Zalm

The International / Badhoevedorp Martijn Heeg Ingrediënten Voor het pastadeeg • 125 gr bloem • 125 gr pasta bloem van durum tarwe (grano duro) •…
Recepten

Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm

Restaurant Wagenaar / Roelofarendsveen Peter van der Geest Ingrediënten Flammkuchen • 500 gr bloem • 1½ zakje gedroogde gist • 40 gr suiker • 5…
Recepten

Bawykov® ZALM met zoetzure groentjes, roomkaas en kaviaar

Sociëteit De Witte / ’s-Gravenhage Recept van Maurice Hagenaar Ingrediënten • 250 gr suiker • 6 dl natuurazijn • 2 st banaansjalot • 2 dl…
Recepten
Bruschetta met Bawykov® zalm, Noordzeekrab en komkommer
Recepten
Toast Bawykov®
Recepten
Bawykov® Gerookte zalm met Asperges en Dille saus