Recepten

Bawykov® ZALM met zoetzure groentjes, roomkaas en kaviaar

Sociëteit De Witte / ’s-Gravenhage Recept van Maurice Hagenaar Ingrediënten • 250 gr suiker • 6 dl natuurazijn • 2 st banaansjalot • 2 dl…
Recepten

Bruschetta met Bawykov® zalm, Noordzeekrab en komkommer

Restaurant Le Vieux Jean / Delft Recept van Robert Jan Polman Ingrediënten Ingrediënten • 4 lange tranches brood • knoflookolie • zeezout • 12 tranches…
Recepten

Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm

Restaurant Wagenaar / Roelofarendsveen Peter van der Geest Ingrediënten Flammkuchen • 500 gr bloem • 1½ zakje gedroogde gist • 40 gr suiker • 5…
Recepten
Twaalfuurtje met Bawykov®
Recepten
Toast Bawykov®
Recepten
Papardelle aglio, olio & peperoncino met Bawykov® Zalm