Recepten

Bawykov® ZALM met zoetzure groentjes, roomkaas en kaviaar

Sociëteit De Witte / ’s-Gravenhage Recept van Maurice Hagenaar Ingrediënten • 250 gr suiker • 6 dl natuurazijn • 2 st banaansjalot • 2 dl…
Recepten

Toast Bawykov®

Lot & de Walvis, Restaurant The Bishop, Italian bar-bistro City Hall / Leiden Recept van Bertus Friedhoff Ingrediënten • 100 gr Bawykov® Zalm • 2…
Recepten

Papardelle aglio, olio & peperoncino met Bawykov® Zalm

The International / Badhoevedorp Martijn Heeg Ingrediënten Voor het pastadeeg • 125 gr bloem • 125 gr pasta bloem van durum tarwe (grano duro) •…
Recepten
Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm
Recepten
Twaalfuurtje met Bawykov®
Recepten
Bruschetta met Bawykov® zalm, Noordzeekrab en komkommer