Skip to main content

Recepten van de chefs.

Mooie gerechten uit de keuken.

Recepten

Toast Bawykov®

Lot & de Walvis, Restaurant The Bishop, Italian bar-bistro City Hall / Leiden Recept van Bertus Friedhoff Ingrediënten • 100 gr Bawykov® Zalm • 2…
Recepten

Bruschetta met Bawykov® zalm, Noordzeekrab en komkommer

Restaurant Le Vieux Jean / Delft Recept van Robert Jan Polman Ingrediënten Ingrediënten • 4 lange tranches brood • knoflookolie • zeezout • 12 tranches…
Recepten

Bawykov® ZALM met zoetzure groentjes, roomkaas en kaviaar

Sociëteit De Witte / ’s-Gravenhage Recept van Maurice Hagenaar Ingrediënten • 250 gr suiker • 6 dl natuurazijn • 2 st banaansjalot • 2 dl…
Recepten
Twaalfuurtje met Bawykov®
Recepten
Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm
Recepten
Bawykov® Gerookte zalm met Asperges en Dille saus