Recepten van de chefs.

Mooie gerechten uit de keuken.

Recepten

Bruschetta met Bawykov® zalm, Noordzeekrab en komkommer

Restaurant Le Vieux Jean / Delft Recept van Robert Jan Polman Ingrediënten Ingrediënten • 4 lange tranches brood • knoflookolie • zeezout • 12 tranches…
Recepten

Toast Bawykov®

Lot & de Walvis, Restaurant The Bishop, Italian bar-bistro City Hall / Leiden Recept van Bertus Friedhoff Ingrediënten • 100 gr Bawykov® Zalm • 2…
Recepten

Papardelle aglio, olio & peperoncino met Bawykov® Zalm

The International / Badhoevedorp Martijn Heeg Ingrediënten Voor het pastadeeg • 125 gr bloem • 125 gr pasta bloem van durum tarwe (grano duro) •…
Recepten
Twaalfuurtje met Bawykov®
Recepten
Bawykov® ZALM met zoetzure groentjes, roomkaas en kaviaar
Recepten
Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm