Recepten van de chefs.

Mooie gerechten uit de keuken.

Recepten

Papardelle aglio, olio & peperoncino met Bawykov® Zalm

The International / Badhoevedorp Martijn Heeg Ingrediënten Voor het pastadeeg • 125 gr bloem • 125 gr pasta bloem van durum tarwe (grano duro) •…
Recepten

Bawykov® Gerookte zalm met Asperges en Dille saus

Bawykov® Gerookte zalm met Asperges. Ingrediënten : 12 verse asperges van Aspergehof Noordam (AA formaat). 500 gram Bawykov gerookte zalm (kook)room Sjalotjes Verse dille Bereiding…
Recepten

Twaalfuurtje met Bawykov®

Hotel - restaurant - brasserie Valuas Venlo Recept van Eric Swaghoven Ingrediënten • 200 gr zalm • 4 witte boterhammen • 1 witlof • 1…
Recepten
Bawykov® ZALM met zoetzure groentjes, roomkaas en kaviaar
Recepten
Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm
Recepten
Toast Bawykov®