Recepten van de chefs.

Mooie gerechten uit de keuken.

Recepten

Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm

Restaurant Wagenaar / Roelofarendsveen Peter van der Geest Ingrediënten Flammkuchen • 500 gr bloem • 1½ zakje gedroogde gist • 40 gr suiker • 5…
Recepten

Toast Bawykov®

Lot & de Walvis, Restaurant The Bishop, Italian bar-bistro City Hall / Leiden Recept van Bertus Friedhoff Ingrediënten • 100 gr Bawykov® Zalm • 2…
Recepten

Bruschetta met Bawykov® zalm, Noordzeekrab en komkommer

Restaurant Le Vieux Jean / Delft Recept van Robert Jan Polman Ingrediënten Ingrediënten • 4 lange tranches brood • knoflookolie • zeezout • 12 tranches…
Recepten
Bawykov® Gerookte zalm met Asperges en Dille saus
Recepten
Papardelle aglio, olio & peperoncino met Bawykov® Zalm
Recepten
Bawykov® ZALM met zoetzure groentjes, roomkaas en kaviaar