Recepten van de chefs.

Mooie gerechten uit de keuken.

Recepten

Flammkuchen met sjalot crème fraîche en Bawykov® zalm

Restaurant Wagenaar / Roelofarendsveen Peter van der Geest Ingrediënten Flammkuchen • 500 gr bloem • 1½ zakje gedroogde gist • 40 gr suiker • 5…
Recepten

Papardelle aglio, olio & peperoncino met Bawykov® Zalm

The International / Badhoevedorp Martijn Heeg Ingrediënten Voor het pastadeeg • 125 gr bloem • 125 gr pasta bloem van durum tarwe (grano duro) •…
Recepten

Bawykov® Gerookte zalm met Asperges en Dille saus

Bawykov® Gerookte zalm met Asperges. Ingrediënten : 12 verse asperges van Aspergehof Noordam (AA formaat). 500 gram Bawykov gerookte zalm (kook)room Sjalotjes Verse dille Bereiding…
Recepten
Toast Bawykov®
Recepten
Twaalfuurtje met Bawykov®
Recepten
Bruschetta met Bawykov® zalm, Noordzeekrab en komkommer