Skip to main content

Leveringstermijn/Verzenddatum/Afhalen

De verzenddatum is het moment(dag) waarop het product wordt verzonden naar het door afnemer aangegeven adres

De leveringstermijn is normaliter 1 of 2 werkdagen, indien de bestelling vóór 12.00 is geplaatst. Bestellingen na 12.00 kunnen een dag later worden verstuurd. Bestellingen worden verstuurd alleen op maandag, dinsdag, woensdag. Daarnaast kan in onderling overleg een ander verzendmoment (of afhaalmoment) worden overeengekomen. De door leverancier opgegeven leveringstermijn is indicatief, en leverancier is niet verantwoordelijk voor vertragingen opgelopen door de vervoerder waardoor een levering niet op tijd wordt afgeleverd. Via track & trace kunt u zelf uw zending volgen.

Indien u wilt Afhalen ; selecteer dan “Afhalen”, vul een willekeurige afhaaldatum in om de bestelling te activeren, en vermeld graag bij “Notitie” (op de Afrekenpagina) op welke dag u de Bawykov zou  willen komen afhalen en het tijdstip.

Indien er geen voorraad is informeren wij u op welke dag wij weer kunnen leveren.
Alle bestellingen zijn exclusief verzendkosten.

Afhalen op de rokerij kan ook ; iedere zaterdag van 09.00 tot 14.00 (elk ander moment alleen op afspraak, neem daarvoor contact met ons op).

De verzenddatum is het moment(dag) waarop het product wordt verzonden naar het door afnemer aangegeven adres, tenzij anders is overeengekomen. De afnemer is ervoor verantwoordelijk om een leveringsadres te geven waarop iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien het niet mogelijk is om het product te bezorgen op het leveringsadres, zal het product worden teruggestuurd naar leverancier, of geleverd worden aan een afhaal locatie. Op dat moment vervalt de verantwoordelijkheid van de leverancier, afnemer heeft geen recht op restitutie van geld.

Bij overschrijding van de leveringstermijn/verzenddatum welke niet is gelegen in opzet of grove schuld van de leverancier, kan afnemer geen aansprak maken op een schadevergoeding.